Dermalogica biolumin C serum 30 ml

Dermalogica biolumin C serum 30 ml

Proizvođač: Dermalogica

718,99 kn

Serum s visokostabilnim vitaminom C jača prirodni obrambeni sustav kože pa ona postaje svjetlija, zaglađenija, čvršća. Moderna biotehnologija osigurava ultrastablni vitamin C koji u sinergiji s palmitoil tripeptidom-5 uvelike pridonosi smanjenju dehidracijskih linija i bora.

Upute za korištenje

Istisnite nekoliko kapi i zagladite preko očišćenog lica i vrata ujutro i uvečer, nakon toniranja i prije hidratacije kože.

Opis djelovanja

Visokoučinkoviti serum s vitaminom C koji jača prirodnu obranu kože čineći je svjetlijom, čvršćom, blistavom. Moderna biotehnologija osigurava ultrastabilni vitamin C, koji u sinergiji s palmitoil tripeptidom-5 vidljivo smanjuje dehidracijske linije i bore. Napredna tehnologija povećava iskoristivost vitamina C u stanicama kože – i omogućuje učinkovitiju obranu. Zbog toga je njegova formula superiorna ostalim proizvodima s vitaminom C, uključujući one s višim koncentracijama. BioLumin serum sadrži i aktivne sastojke poput mliječne kiseline koja ubrzava staničnu izmjenu, ekstrakt cvijeta japanskog bagrema koji koži vraća ravnotežu nakon oksidativnog stresa, te ulje chia sjemenki za hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

Dobrobiti:
• Nježno eksfolira i ujednačava boju kože.
• Smanjuje dehidracijske linije i bore.
• Prevenira i popravlja štetu od slobodnih radikala.

Bonus savjet:
• Koristite ujutro i prije spavanja kako biste učvrstili koži, smanjili izražajnost bora i pomogli koži da se obrani od oksidativnog stresa.

Šifra artikla: 0100002939 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.