Tigrova -kineska mast crvena 18,4 g

Tigrova -kineska mast crvena 18,4 g

Proizvođač: Eurovita

€ 9,95

Crvena Tigrova mast sadrži veću koncentraciju eteričnih ulja koja se koriste kod neuralgija, oslabljene cirkulacije, bolova u zglobovima, mišićima i ligamentima, reumatskih bolova, bolova kod udaraca, nagnječenja i iščašenja, bolova u leđima, kod sportskih ozljeda te kod uboda insekata.

Sastav:

  • Camphor (INCI): 11.0 %
  • Menthol (INCI):  10.0 %
  • Cajuput Oil – Melaleuca cajeputi oil (INCI) : 7.0 %
  • Dementholised Mint Oil : 6.0 %
  • Clove Oil – Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil (INCI) : 5.0 %
  • Cassia Oil – Cinamomum cassia oil (INCI) : 5.0 %
  • Yellow Soft Paraffin – Paraffinum liquidum (INCI)
  • Hard Paraffin

INCI = International Nomenclature of Cosmetics Ingredients

Uporaba: Tri do četri puta dnevno nježno utrljati mast na kožu na bolna mjesta, a kod začepljenja nosa namazati područje ispod nosnica.

Upozorenje:
Držati van dohvata djece. Samo za vanjsku upotrebu na zdravoj koži, ne nanostiti na područje oko očiju, na sluznice, na oštećenu kožu i rane.

Ne prekrivati namazanu kožu zavojem. Za vrijeme primjene ne upotrebljavati drugi pripravak. U slučaju da se mast proguta odmah potražiti savjet lječnika ili ljekarnika. Za primjenu kod djece mlađe od tri godine, trudnica i dojilja posavjetovati se prethodno s liječnikom ili ljekarnikom.

Kod osjetljivih osoba može izazvati neugodne reakcije na koži, pa se preporučuje prije upotrebe testirati na manjoj površini kože.

U slučaju da se kod primjene javlja neugodna reakcija kože, odmah prekinuti upotrebu. Ukoliko nelagoda ili bol ne prestaje, posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom. Može izazvati mrlje na odjeći.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i pri sobnoj temperaturi

Šifra artikla: 99966263 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.