Supradyn IMUNO 14 vrećica

Supradyn IMUNO 14 vrećica

Proizvođač: Bayer

€ 19,20

Za imunitet okus naranče

  • SUPRADYN® IMUNO je dodatak prehrani koji sadrži vitamin C, ekstrakt ehinaceje, ekstrakt propolisa i cink.
  • Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • SUPRADYN® IMUNO sadrži ECHINACEA COMPLEX®, kojeg ekskluzivno proizvodi Bayer. Kompleks sadrži ekstrakte biljke ehinaceje (Echinacea angustifolia DC. i Echinacea purpurea (L.) Moench.) te je posebno titriran da se poveća koncentracija aktivnih biljnih tvari. Ekstrakt je standardiziran na fenolne spojeve (titriran na najmanje 4 %) i na polisaharide (titriran na najmanje 15 %). VITAMIN C, CINK U razdoblju veće osjetljivosti, kao što su stresna razdoblja, neuravnotežena prehrana ili temperaturne promjene, prirodna obrambena sposobnost organizma može se smanjiti. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C i cink, koji su prisutni u dodatku prehrani SUPRADYN® IMUNO, antioksidansi su te doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. PROPOLIS Propolis je tvar koju proizvode pčele. Njime štite svoju košnicu od vanjskih utjecaja. V1.0 2
     

NAČIN UPOTREBE: Sadržaj vrećice rastopite izravno u ustima. Za uzimanje ovog dodatka prehrani nije vam potrebna voda.

  • 1. U stanjima kada naše tijelo ima povećane potrebe za hranjivim tvarima (npr. zimi) koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava, uzmite 2 vrećice dnevno. Preporučeno vrijeme uzimanja je do 7 dana.
  • 2. U razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja, preporučuje se uzimati 1 vrećicu dnevno do 14 dana. Cink i vitamin C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, a vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Ako je potrebno, nakon 14 dana pauze možete ponoviti ciklus uzimanja.

PAKIRANJE: 14 vrećica

Šifra artikla: 0100003217 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 14,00 kom

Jedinična cijena: € 1,37 / kom


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.