Endocare Tensage koncentrat 10 ampula

Endocare Tensage koncentrat 10 ampula

Proizvođač: ENDOCARE

€ 65,96

Endocare® tensage [concentrate]intenzivan je tretman protiv starenja kože koji pomaže u obnavljanju volumena i čvrstoće kože, smanjuje fine linije i bore, poboljšavajući tonus i elastičnost. Sinergijska kombinacija visoke koncentracije aktivnih sredstava za učvršćivanje, vlaženje i posvjetljivanje brzo djeluje na vidljivo poboljšanje mlađeg i zdravijeg izgleda. Sadrži visoku koncentraciju SCA® faktora rasta, prirodni resurs dermalne regeneracije s antioksidativnim i obnavljajućim svojstvima.

Klinički dokazano usporava staranje, foto starenje i promjene na koži.

Tip kože: za sve tipove kože

Sastav: SCA® (faktori rasta iz pročišćene sekrecije Cryptomphalus aspersa), Tensderm, Heksapeptidi (Argireline, Seriseline), Alistin, Albatin, hidrosustav

Način primjene: Nanesite na čistu kožu lica i vrata jednom dnevno, po mogućnosti navečer. Sadržaj svake epruvete traje tri dana. Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno nanošenje tijekom jednog mjeseca. Tretman se može periodično ponavljati tijekom cijele godine.

 Pakiranje: 2 ml x 10

Šifra artikla: 0100003537 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 2,00 kom

Jedinična cijena: € 32,98 / kom


Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.