NovExpert Trio zinc peeling night lotion 115 ml

NovExpert Trio zinc peeling night lotion 115 ml

Proizvođač: Novexpert

186,27 kn

Novi Trio cink noćni losion namijenjen je svim tipovima kože sklone nepravilnostima u smislu akni, ali i koži bez nepravilnosti s vidljivim porama, nepravilnom teksturom i zagasitim tenom. To je 2-u-1 kozmetička njega: zaglađuje i djeluje anti age, pročišćava i djeluje protuupalno. Noćni će losion vašoj koži osigurati dugotrajni matirajući učinak, regulirat će cjelokupnu obnovu stanica zahvaljujući PHA kiselinama koje čine novu generaciju AHA kiselina. Pročišćavajući učinak u losionu osim cinka daju i peptidi iz probiotika. Šisandra je sastojak koji osigurava umirujući učinak i djeluje na prevenciju i uklanjanje ožiljaka u čemu joj pomažu i zvjezdasti ljiljan (izrazito učinkovit kod obojenih ožiljaka) i PHA. Anti aging sastojci koji rade na regeneraciji i korekciji su PHA (glukonolakton) i fragmentirana hijaluronska kiselina koja stimulira kolagen. Proizvod se koristi samo noću. Nakon čišćenja lica, pričekajte 5 do 10 minuta pa pamučnom blazinicom aplicirajte losion na lice. Učestalost upotrebe: koristi se maksimalno jednom, svaki drugi dan u periodu od 2 do 3 mjeseca. Noćni peeling losion ne sadrži silikone ni alkohol.

Početak tretmana može ponekad dovesti do povećanog broja nepravilnosti (do 3 tjedna) zbog dubinskog čišćenja kože. U tom slučaju nastavite upotrebljavati losion. 
Tijekom upotrebe moguć je:

1) prolazan osjećaj ljepljivosti na licu. Uzrok tome je što proizvod ne sadrži silikone i alkohol. 
2) osjećaj peckanja na početku upotrebe. Uzrok: velika koncentracija prirodnih sredstava za peeling. U tom slučaju povećajte razmak između upotrebe proizvoda.

 

DIJAGNOSTIKA I PREPORUKE

Dob i tip kože: od 18 godina (mogu ga koristiti i adolescenti)
Svi tipovi kože skloni nepravilnostima.
Za kožu bez nepravilnosti ,ali s vidljivim porama, nepravilnom teksturom i/ili zagasitim tenom.
Dermatološki profil: koža sklona nepravilnostima.
Stil života: pušenje/ loša prehrana/ stres/ vlažna klima.

 

UPOZORENJE

Izbjegavajte kontakt s očima s područjem oko očiju.
U slučaju kontakta, isperite velikom količinom vode. Ne upotrebljavajte tijekom izlaganja suncu.

NAČIN UPOTREBE

 

  • Koristite samo noću. Nakon čišćenja lica, pričekajte 5 do 10 minuta pa pamučnom blazinicom aplicirajte losion na lice.
  • Učestalost upotrebe: koristi se maksimalno jednom, svaki drugi dan u periodu od 2 do 3 mjeseca.

Šifra artikla: 0100003584 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.