Livariz komplet krema 100 ml+ sprej 100 ml

Livariz komplet krema 100 ml+ sprej 100 ml

Proizvođač:

€ 24,90

Razvijen u laboratoriju Eternel (Španjolska) u suradnji sa specijaliziranim klinikama diljem svijeta.

 

 

Koristi se za : sve probleme vezane uz vene i kapilare, za bolne i oštećene noge, za proširene vene, žarenje u nogama, umor, grčeve i trnce, osjećaj težine u nogama.

 

 

Sastojci su na prirodnoj bazi: ulje mente, lavanda, limun, ruskus (mekolisna veprina), te ostali sastojci i neki farmaceutski pripravci.

 

 

 

 

 

Kao povratne informacije navodimmo 85% zadovoljnih kupaca, u smislu da su 100% riješili problem ili ga znatno smanjili. Već nakon prvog nanošenja osjetiti ćete razliku, tj.smanjiti će se bolovi u nogama, a nakon 6 tjedana postići ćete trajne rezultate

 

 

 

 

 

U paketu dobivate sprej od 100 ml i kremu od 100 ml.

 

 

Koristi se ujutro i navečer.

 

 

 

 

 

Sprej stimulira mikrocirkulaciju i hladi područje koje se tretira, smanjuje bolove. Raspršuje se po nogama iz udaljenosti od 15-20 cm (nakon čega se osjeća lagano hlađenje). Zahvaljujući Kriogen tehnologiji uz pomoć koje se ubrzava protok krvi i spušta se temperatura tretiranog mjesta, posljedica toga je osjećaj trenutnog olakšanja, krv cirkulira bolje i svi simptomi nestaju.

 

 

 

 

 

Krema prodire skroz do vena, sužuje ih i vraća na mjesto. Poslije spreja nanijeti kremu te nježno umasirati. Krema poboljšava stanje vaskularnih stijenki i sprječava zadržavanje krvi, cirkulacija krvi se poboljšava. S kapilarama ide sporije, odnosno rezultati se vide nakon otprilike 3 tjedna.

Šifra artikla: 0100004003 Dodaj u košaricu

Kategorije: Problemi s venama, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.