Vitabiotics ultra omega 3 high 60 gel kapsula

Vitabiotics ultra omega 3 high  60 gel kapsula

Proizvođač: Vitabiotics

€ 14,47

Ultra Omega-3 kapsule sadrže norveško koncentrirano riblje ulje najviše kvalitete s preko 60% udjela EPA i DHA masnih kiselina u sadržaju. Ukoliko tražite riblje ulje farmaceutske čistoće i visoke koncentracije, ne trebate tražiti dalje.

Srce, mozak i vid

Ultra Omega-3 kapsule sadrže iznimno važne DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) omega-3 masne kiseline.

• DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i vida
• DHA tijekom trudnoće i dojenja pridonosi razvoju mozga i oka fetusa
• EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca

Vitamin E

Ultra Omega-3 kapsule su prirodan izvor vitamina E. Vitamin E štiti stanice od oksidativnog stresa, a njegovo prisustvo u ulju štiti ga od oksidacije.

Opti-Pure™ proces pročišćavanja

Vitabiotics proizvodi poznati su po korištenju najkvalitetnijih sirovina. Ultra Omega-3 riblje ulje proizvedeno je kontroliranim i zaštićenim Opti-Pure™ procesom koji podrazumijeva višestruku destilaciju i dodatne stupnjeve filtracije. Finalni proizvod je vrhunsko riblje ulje najviše čistoće. Svaki proizvodni LOT testira se na kvalitetu i prisustvo onečiščivača iz okoline i u potpunosti odgovara EC i WHO standardima kvalitete. Za proizvodnju Ultra Omega-3 kapsula ribljeg ulja koristimo premium riblje ulje podrijetlom iz Norveške.

Održiv izlov

Vitabiotics podržava održiv izlov i prirodnu obnovu ribljeg fonda. Stoga za proizvodnju biramo riblje ulje proizvođača koji poštuje ekološke norme i brine o obnovi ribljeg fonda. Metode lova uključuju brigu o ribljem podmlatku, neugožavanju ostalog ribljeg fonda (poput delfina) i poštovanje zabrane izlova u vrijeme mriješćenja.

Istaknute karakteristike

  • Molekularna destilacija
  • Ne sadrži umjetene boje
  • Ne sadrži gluten
  • Ne sadrži konzervanse
  • Ne sadrži, šećer, sol i plijesni
  • Visok udjel DHA i EPA omega-3

Pakiranje: 60 kapsula
Način primjene: 
Uzeti dvije kapsule dnevno, po mogućnosti uz jelo. Najbolje popiti s mlijekom ili sokom od naranče.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne izlagati direktnom sunčevom svjetlu i toplini. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ispod 25°C.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

† Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA
‡ Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA

Šifra artikla: 0100004040 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,24 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.