Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Sudocrem zaštitna krema za bebe 60 ml

Sudocrem zaštitna krema za bebe 60 ml

Proizvođač:

€ 5,47

Formula kreme Sudocrem neizmijenjena je od 1931. Glavni sastojci Sudocrema su:

  • Cinkov oksid koji smanjuje gubitak tkivne tekućine. * Benzil benzoat i benzil cinamat koji su sastojci peruanskog balzama. (Aromatska smola koja se dobiva iz biljke Myroxylon balsamum pereirae poznate po svojim ljekovitim svojstvima.)


Pelenski osip

Sudocrem klinički dokazano smiruje i štiti osjetljivu kožu vašeg djeteta i djeluje na tri jednostavna načina. Prije svega, sadrži emolijentni sastojak koji ublažava upalu. Uz to, rashladna svojstva kreme pomažu u smanjenju boli i iritacije. Naposljetku, vodoodbojna baza tvori zaštitnu barijeru koja pomaže spriječiti kontakt nadražujućih tvari (mokraće i stolice) s kožom.

Posjekotine, ogrebotine i manje opekline

Sudocrem je nježna, ali učinkovita krema koja smanjuje rizik od infekcije i pomaže u smanjenju neugodnog osjećaja. Također pomaže stvoriti zaštitnu barijeru na osjetljivom području.

Akne

Sudocrem je omiljena krema za tretiranje pelenskog osipa, no također je odličan izbor za ublažavanje nepoželjnih pojava na koži kao što su akne.

Ekcemi

Sudocrem se također može upotrijebiti za smirivanje i ublažavanje ekcema i drugih kožnih tegoba. Da biste saznali više o tome kako Sudocrem može pomoći u liječenju različitih kožnih tegoba, posjetite stranicu namijenjenu obitelji.

Šifra artikla: 99939618

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.