Natural Wealth omega 3-6-9 60 kapsula

Natural Wealth omega 3-6-9 60 kapsula

Proizvođač: Milsing

€ 24,33

Kapsule s uljem sjemena lana, boreča, ribljim uljem. Natural Wealth Omega 3-6-9 je preparat koji osigurava idealan unos svih najpotrebnijih masnih kiselina i dovoljnu dnevnu količinu “dobrih” masti. Omega 3-6-9 dobiva se iz najkvalitetnijih prirodnih izvora postupkom hladnog prešanja. Pomaže u očuvanju zdravlja srca, snižavanju masnoća u krvi, a potiče i bolju funkciju imunološkog sustava. Osim omege-3 neizostavna potpora zdravlju cijelog organizma su i druge nezasićene masne kiseline – omega 6 i 9. O njihovom pravilnom unosu ovise brojni vitalni procesi, a manjak ili neravnoteža dovode do niza poremećaja, uključujući bolesti srca i krvnih žila. Za cjelokupno očuvanje zdravlja, jačanje imuniteta i više vitalnosti. Pomaže kod kroničnog umora i stresa.
U slučaju bolesti, potrebno je konzultirati liječnika, posebno osobe koje su na terapiji lijekovima koji utječu na zgrušavanje krvi.

NAČIN PRIMJENE: Jedna (1) do tri (3) kapsule dnevno nakon jela.

SADRŽAJ: 60 kapsula

Šifra artikla: 99928902 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,41 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.