Guarana prah 100 g Orgona

Guarana prah 100 g Orgona

Proizvođač: Orgona Superfood

€ 9,69

Biljka guarana bogata je kofeinom, teobrominom, oligo-elementima i vitaminima. Amazonski Indijanci već stoljećima koriste guaranu zbog njenih revitalizirajućih svojstava.

Guarana stimulira živčani sustav, poboljšava reaktivnu sposobnosti, tjelesnu izdržljivost i koncentraciju. Zbog svojih energetskih kvaliteta preporučuje se sportašima.

Zbog velike koncentracije teobromina, pomaže u borbi protiv stresa, nervoze i umora. Taj sastojak pomaže također pri sagorijevanju masti, pa ćete guaranu naći u mnogim pripravcima protiv celulita. Djeluje učinkovito i pri „gašenju" gladi te kao diuretik koji olakšava probavu. Ukratko, guarana je idealan „partner" uspješnoj dijeti za mršavljenje.

Najčešće se preporuča konzumirati je kao piće, kao što se to stoljećima radi u Brazilu. A ako želite uživati u raznim kombinacijama, možete od nje pripremati izvrsne smoothiese i voćne koktele.

Značajke proizvoda:

  • povećava razinu energije
  • potpomaže mršavljenju
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju
  • poboljšava cirkulaciju krvi
  • stimulira metabolizam
  • djeluje kao antioksidans

Upotreba: Za osvježavajući i okrepljujući osjećaj, uzimajte 1/2 žličice (1-2 grama) guarane dnevno - u soku, vodi ili frapeu.

Nemojte prekoračiti dnevnu dozu. Ne preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama.

Sastav:

100% guarana u prahu iz ekološkog uzgoja

Šifra artikla: 0100003043 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 kg

Jedinična cijena: € 96,90 / kg


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.