Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Rogamil elektrolit 150 ml

Rogamil elektrolit 150 ml

Proizvođač:

€ 4,17

Rogamil® instant prah je ukusan pripravak s prirodnim sastojcima, rogač i banana u prahu, namijenjen prehrani kod ubrzane probave dojenčadi, djece i odraslih. Rogamil® ne ometa apsorpciju vode, elektrolita i glukoze, stoga se može davati u kombinaciji s Rogamil® elektrolitom ili drugim pripravcima za oralnu rehidraciju. 


Uporaba:  U pakiranju se nalazi dozirna žličica (5 ml). 

Dojenčad: za pripremu obroka na bočicu potrebno je 1 dozirnu žličicu praha pomiješati s 100 mL mlijeka ili umiješati u gotov mliječni pripravak za dohranu dojenčeta. Obrok na bočicu pripremati i piti 3 puta dnevno. 
Dojenčad: za pripremu kašastog obroka potrebno je 1 dozirnu žličicu praha pomiješati s 1 dozirnom žličicom čaja ili vode. Obrok pripremati i jesti 3 puta dnevno.
Djeca: uzimaju 3 puta dnevno 1 do 2 dozirne žličice praha koji se pomiješa s 1 dozirnom žličicom čaja ili vode. 
Odrasli: uzimaju 3 puta dnevno 2 dozirne žličice praha koji se pomiješa s 2 dozirne žličice čaja ili vode.


Korisni savjeti 
Ubrzanom probavom ubrzano se izlučuju voda i mineralne soli, te može doći do njihovog gubitka. To može dovesti do dehidracije, a time i nemogućnosti organizma da apsorbira hranjive sastojke iz hrane i naposljetku do pothranjenosti djeteta. Rogamil® sadrži nutritivno vrijedan sastajak - rogač, pa se takvo stanje može izbjeći.

Veličina: 130 g

Šifra artikla: 0100002496

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 27,80 / l


Kategorije: Dodaci prehrani za djecu, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.