Happy intim body peel 150 ml + body butter 150 ml PROMO

Happy intim body peel 150 ml + body butter 150 ml PROMO

Proizvođač: Humed pharma

303,75 kn

Happy Intim® Body Peel

Opis proizvoda:

HAPPY Intim® piling za tijelo je neabrazivna pjena za čišćenje čija je pH 3,5.

Laka za nanošenje prilikom tuširanja, ova meka pjena povećava protok krvi, uklanja mrtve stanice kože i pomaže apsorbirati važne komponente kao što su serumi i kreme te potiče staničnu obnovu.

Savjet: Nakon upotrebe HAPPY Intim® pilinga za tijelo, nanesite HAPPY Intim® maslac za tijelo kako biste dobili svilenkast učinak.

Pakiranje: 150 ml

 

HAPPY Intim® maslac za tijelo ugodne je teksture i arome i koristi se nakon HAPPY Intim® pilinga za tijelo. Njegovi aktivni sastojci doprinose neenzimatskoj regeneraciji reduciranog glutationa, poboljšavaju zacjeljivanje kože i potiču proizvodnju PGE2 i dušikovog oksida, a također sprječavaju stvaranje stanica izazvano bilo kakvim vanjskim čimbenicima. Bogat vitaminom E, HAPPY Intim® maslac za tijelo, važan je u prevenciji kancerogeneze kože izazvane UV zrakama i pruža antioksidativni učinak.

Pakiranje: 150 ml

Šifra artikla: 0100004291 Dodaj u košaricu

Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.