Happy intim rebirth gel 50 ml+ rebirth cream 50 ml PROMO

Happy intim rebirth gel 50 ml+ rebirth cream 50 ml PROMO

Proizvođač: Humed pharma

615,94 kn

HAPPY Intim® Rebirth gel posebno je medicinsko rješenje za pomlađivanje i hidrataciju kože na području genitalija te se koristi u tretiranju foto starenja kože i njegovih posljedica. Prilagođen je za zreliju i oštećenu kožu te pri pojavi dermalne atrofije.

HA je ukomponirana u “biorevitalizacijskoj” otopini sastavljenoj od aminokiselina s hidratacijskim i antioksidacijskim svojstvima koja stabiliziraju HA. Otopina aminokiselina pomaže djelovanju hijaluronske kiseline dovodeći do dermisa aminokiseline potrebne za održavanje međustanične matrice.

Primjenu HAPPY Intim® Rebirth Gela može obaviti samo stručno medicinsko osoblje.

Postupak je ugodan i traje oko 30 minuta.

Nije potrebno posebno vrijeme za oporavak.

Nakon tretmana HAPPY Intim® Rebirth gelom mora se od prvog dana koristiti Rebirth cream®, dvaput dnevno, tijekom 12 tjedana.

Ako je potrebno, liječnik može provesti drugi tretman nakon dva tjedna do mjesec dana.

Pakiranje: šprica 5 ml

 

HAPPY Intim® Rebirth cream dermatološki je ispitana krema s 24-satnim hidratantnim kompleksom. Djeluje na sposobnost obnavljanja epidermalnih oštećenja te s dodatnim antioksidativnim učinkom, povećava obranu kože od slobodnih radikala. Jača elastičnosti kože poticanjem sinteze kolagena i elastina.

HAPPY Intim® Rebirth krema koristi se nakon tretmana HAPPY intim® Rebirth Gel injekcija.

Doza ovisi o porastu proliferacije stanica i razini pikova kolagena tipa III u 7 dana.

Pakiranje: 50 ml

Šifra artikla: 0100004293 Dodaj u košaricu

Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.