Arkopharma matična mliječ BIO 1500 mg 20 ampula

Arkopharma matična mliječ BIO 1500 mg  20 ampula

Proizvođač:

€ 24,85

Arkoroyal® BIO Matična mliječ 1500 mg u pojedinačnim dozama sadrži organski med i vrhunsku organsku matičnu mliječ, blago prirode. Zajamčeno je bez bojila, konzervansa i alkohola. Izvrsna je u vrijeme sezonskih bolesti te promjena godišnjih doba.

Ekološko pčelarstvo je oblik proizvodnje i prerade s prijateljskim pristupom prema okolišu, dobrobiti pčela i bioraznolikosti. To je jamstvo prirodne i autentične kvalitete.

Matičnu mliječ koriste pčele radilice kako bi isključivo nahranile jednu od njih koja će postati matica. Ta nevjerojatna hrana omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti.
Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina).
Iako se matična mliječ konzumirala u svim drevnim civilizacijama, njezina su svojstva otkrivena tek prije nekoliko desetljeća.

Med je složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

Uzmite 1 pojedinačnu dozu ujutro, po mogućnosti s doručkom, razrijeđenu u čaši vode ili voćnog soka (200 ml).
Ovaj proizvod možete koristiti više puta godišnje, osobito tijekom izmjene godišnjih doba.

Šifra artikla: 0100004420 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 20,00 kom

Jedinična cijena: € 1,24 / kom


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.