Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Dermalogica Phytonature firming serum 40 ml

Dermalogica Phytonature firming serum 40 ml

Proizvođač: Dermalogica

€ 169,00

Vaš ekspozom ubrzava zrenje kože.

Najnovija epigenetska istraživanja sugeriraju da 50 % vidljivih znakova starenja uzrokuje ekspozom – spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno djeluju na naš organizam. Faktori koji sačinjavaju ekspozom su naše ponašanje, klima, UV zračenje, zagađenje, san, prehrana, stres… sve što nije genetska predispozicija.

Znanstvenici su ustvrdili da je kronično nezdrav ekspozom uzrok prijevremene pojave bora, gubitka elastičnosti kože i neujednačene puti. Pušenje može povećati našu biološku dob za dvije godine, izlaganje suncu bez zaštite za šest i pol godina, nekvalitetan san za dvije i pol, a nezdrava prehrana za dvije godine.

NOVI Phyto-Nature Firming Serum klinički dokazano vraća sat unatrag za pet godina*

*Usporavanjem prijevremenog starenja i smanjenjem bora. Osmotjedna klinička studija provedena je na 32 ispitanika u uglednoj Contract Research Organisation. Kod 50% ispitanika koža je izgledala mlađe i do pet godina.

Šifra artikla: 0100004450

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.