Avene Cleanance Comedomed 30 ml

Avene Cleanance Comedomed 30 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 23,71

Koncentrirana njega s BRZOM I DUGOTRAJNOM učinkovitošću protiv nepravilnosti. Ovaj proizvod nove generacije dugotrajno poboljšava kvalitetu vaše kože. Nepravilnosti su značajno smanjene, koža je matirana tijekom dana, a pore su sužene.

NOVI PRISTUP : bori se protiv otvorenih i zatvorenih komedona (mitesera i prištića) i ograničava njihovu ponovnu pojavu, djelujući na stadij početka njihovog nastajanja, mikrokomedone.
Dokazana učinkovitost od 7 dana *.

Inovativan djelatni sastojak :
COMEDOCLASTIN : biljni djelatni sastojak, ekstrakt sjemena sikavice. s patentiranim svojstvima **, koji djeluje u trenutku nastajanja komedona i ograničava njihovo ponovno pojavljivanje.
AVÈNE
 TERMALNA IZVORSKA VODA :  prirodni djelatni sastojak, s  umirujućim i anti-iritacijskim djelovanjem na kožu.
LAGANA TEKSTURA KOJU SU prepoznali korisnici ***:  92% brza se upija.

ČISTA KOŽA, SUŽENE PORE, UMANJENE NEPRAVILNOSTI.

Ovaj proizvod će postati vaša osnovna dnevna njega za smanjenje nastanka novih nepravilnosti, regulaciju prekomjernog lučenje sebuma i smanjenje sjaja. Lagane je fluidne teksture bez masnog završetka te se brzo upija. Po nanošenju koža je odmah matirana i osvježena.

Šifra artikla: 0100004494 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.