Encian sladilo sussina stevia 200 tableta

Encian sladilo sussina stevia 200 tableta

Proizvođač: Encian

€ 4,15

Stolno sladilo Sussina stevia koristi se za zaslađivanje napitka. 1 tableta slatkoćom odgovara 3 g šećera kakvog poznajete. Zasladite svoj čaj, kavu ili limunadu stevia sladilom i čuvajte svoje zdravlje. 

Stevia je biljka iz područja Južne Amerike i postoje dokazi o njenom korištenju stari 1500 godina. Stevija je u obliku praška, vodenog ekstrakta ili tablete vrlo slatka i do 300 puta slađa od šećera. Za razliku od industrijskih šećera stevia ne izaziva karijes, sprječava nastajanje zubnog plaka i nema kalorija. 

Još neki od učinaka ove biljke jesu da snižava razinu šećera u krvi i ne utječe na hormon inzulin, što je posebno važno za dijabetičare. Osim toga ona umanjuje osjećaj gladi i poboljšava probavu. 

 

Stolno sladilo Sussina stevia niskog je glikemijskog indeksa i preporučuje se svim osobama koje su u procesu poštedne dijete, programima mršavljenja, a prije svega osobama koje imaju dijagnosticiran dijabetes. 

 

Ovo stolno sladilo zbog učinaka stevije na zdravlje možda postane i hit u Hrvatskoj. Mislite na svoje zdravlje i sladite napitke i kolače Sussina sladilom. 

Šifra artikla: 99891190 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 200,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,02 / tbl


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.