Enada NADH 7,5 mg 30 tableta

Enada NADH 7,5 mg  30 tableta

Proizvođač:

391,25 kn

NADH je najjači prirodni antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala. NADH posjeduje ogroman antioksidativni kapacitet, puno viši nego vitamin C, vitamin E, glutation ili koenzim Q10.

NADH jača imunološki sustav.

NADH je važan za prirodnu proizvodnju kemijskih spojeva(neurotransmitera) odgovornih za prijenos informacija u mozgu. Neurotransmiteri su neophodni za odvijanje procesa kao što su npr: pamćenje, koncentracija, prisjećanje, odlučivanje, razmišljanje. Emocije i libido također su pod kontrolom neurotransmitera.

NADH sudjeluje u procesu popravka
deoksiribonukleinskekiseline (DNK).Svakome čiji način života zahtijeva više napora i energije, više tjelesne i umne aktivnosti.

enadu koriste osobe koje se brinu za svoje zdravlje i formu, sportaši, osobe pod utjecajem stresa, povečanog umnog i tjelesnog napora, oni koji često putuju, nedovoljno spavaju, ali i kronično umorni, stariji i bolesni ljudi te rekonvalescenti.

Šifra artikla: 99910815 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.