Pileje phytostandard crni ribiz 20 kapsula

Pileje phytostandard crni ribiz 20 kapsula

Proizvođač: Pileje

€ 10,21

PHYTOSTANDARD CRNI RIBIZ, 20 kapsula

Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.) iz organskog uzgoja.

OPIS PROIZVODA:

Phytostandard CRNI RIBIZ baziran je na ekstraktu samog lista koji se u tradicionalnoj fitoterapiji koristi za brojne tegobe. Protuupalno djelovanje lista crnog ribiza razlog je moderne primjene kod svih tegoba gdje dolazi do pretjerane i nekontrolirane aktivacije imunološkog sustava, prije svega kod reumatskih (reumatoidni artritis) i alergijskih (alergijski rinitis), ali i kod autoimunih tegoba (poremećaj u radu štitnjače).

Pakiranje: 20 kapsula

                        

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi: 

(=1 kapsula)

(=2 kapsule)

Suhi ekstrakt listova crnog ribiza (Ribes nigrum L.)

136 mg

272 mg

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1-2 kapsule dnevno, popiti s dosta vode. Vremensko ograničenje primjene je 14 dana.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prekomjerna uporaba može imati laksativni učinak.

Način čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu.

Šifra artikla: 0100001019 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 20,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,51 / tbl


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.