Sangreen kurkuma BCM-95 60 kapsula

Sangreen kurkuma BCM-95  60 kapsula

Proizvođač: Sangreen

€ 31,69

Kurkumin BCM-95 je patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida. Zbog povećane apsorpcije i učinkovitosti te manje dnevne doze kurkumin BCM-95 je najprodavanija 100% prirodna formulacija kurkumina na svjetskom tržištu.

Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida. Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar-turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube.

Ultra strong kurkumin BCM-95 jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume. U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži  8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao  5 g kurkume.

Kurkumin BCM-95 je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije. 

NAČELO ČISTIH SASTOJAKA

Kapsula sadrži samo kurkumin BCM-95 bez punila, konzervansa i umjetnih bojila.
Kapsule su biljnog podrijetla. Proizvod je pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

PATENTIRANA FORMULACIJA

Jedina formulacija na svjetkom tržištu koja sadrži eterično ulje kurkume. ORAC mu je utvrđen na 1.500,000. Jedna kapsula od 500 mg ima jednako djelovanje 5 g kurkume.

NAČIN PRIMJENE: Uzeti jednu kapsulu u jutro i jednu navečer nakon obroka.

PAKIRANJE: 60 kapsula

Šifra artikla: 99853945 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,53 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.