Isla medic hydro+ pastile trešnja 20 pastila

Isla medic hydro+  pastile trešnja  20 pastila

Proizvođač: SALVEO

€ 6,88

Za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su grebanje u grlu i promuklost.

  • Za suhu sluznicu i iritaciju glasnica. Smiruje snažno napregnute glasnice.
  • Hidrogelni kompleks sadrži karbomer, ksantansku gumu i hijaluronsku kiselinu. Zbog sposobnosti polisaharida ksantanske gume da veže vodu i specifične sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, stvara se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu.
  • Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama ima specifično fizičko svojstvo stvaranja vlažnog filma na površini sluznice. Suhi ostatak iz ekstrakta islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu sjevernih visinskih predjela, sastoji se od više od 80% mucina.
  • Polaganim otapanjem pastila u ustima ekstrakt kao balzam oblaže sluznicu usne šupljine, grla i ždrijela gdje pokazuje svoje ugodno djelovanje. Stimulirano je izlučivanje sline, obnavlja se iritirana sluznica i ublažavaju se tipične tegobe povezane s grloboljom i prehladom, kao što su grebanje u grlu i promuklost te suha sluznica, grlobolja i otežano gutanje.

NAČIN UPOTREBE: Odrasli i djeca starija od 6 godina 1 pastilu otopiti polako u ustima 6 puta dnevno, po potrebi.
Isla medic hydro+ može se koristiti tijekom dužeg razdoblja ili u intervalu terapije. Ako se tegobe pogoršaju (npr. povišena temperatura, bol u zglobovima) ili ne poboljšaju tijekom 3 dana, potražite savjet liječnika ili ljekarnika.
Ako ga se koristi previše, isla® medic hydro+ može imati laksativni učinak i/ili izazvati želučane tegobe. U izoliranim slučajevima, mogu se javiti rekacije preosjetljivosti.

PAKIRANJE: 20 pastila

Šifra artikla: 0100003180 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 20,00 kom

Jedinična cijena: € 0,34 / kom


Kategorije: Uho, grlo i nos, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.