Encian maca potent 30 kapsula

Encian maca potent 30 kapsula

Proizvođač: Encian

€ 8,24

za žene i muškarce

  • prirodni izvor vlakana
  • za hormonalnu ravnotežu
  • povećava libido i količinu spermija kod muškaraca
  • potiče žensku plodnost
  • odličan izvor energije
  • djeluje pozitivno na seksualnu energiju

Proizvod sadrži maku koja doprinosi normalnoj spolnoj funkciji, normalnoj funkciji muškog reproduktivnog sustava i libidu.
Maca je izuzetno otporna i jaka biljka koja raste 4000 m iznad mora, u negostoljubivom okolišu.
Poznata kao «ginseng s Anda», biljka maca tradicionalno se koristi u Južnoj Americi kao izvor snage, a cijenjena je podjednako među muškarcima i ženama. 
Gotovo 4000 metara iznad mora, u vrletima Anda, uspijeva malo što. Među rijetkom vegetacijom, izdvaja se maca (hrvatski: maka), žilava i izdržljiva biljka, koja nalikuje našoj rotkvici. Nakon konkvistade, Španjolci su macu izvozili u svoju domovinu, upoznavši tako i Europu s njome. Jedno vrijeme intenzivno se koristila na španjolskom kraljevskom dvoru, da bi znanje o njoj tijekom godina isčezlo.
Šezdesetih te osamdesetih godina prošlog stoljeća, peruanski, američki i njemački istraživači nanovo su svijetu otkrili biljku čije su nasljeđe očuvale rijetke zajednice u visokim Andama. Tako je danas poznato da maca tajnu svojeg djelovanja krije u brojnim djelatnim tvarima poput masnih kiselina, alkaloida, tanina, sterola i glukozinolata.

NAČIN UPOTREBE:  2-3 puta dnevno popiti po 1 kapsulu, uz čašu vode.

PAKIRANJE: 30 kapsula

Šifra artikla: 0100000092 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,27 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.