Aktival beta glukan forte C 60 kapsula

Aktival beta glukan forte C  60 kapsula

Proizvođač: Aktival

€ 52,60

Beta glukan ima višestruka biološka djelotvornosti– kao imunomodulator, imunostimulator i kao iznimno jaki antioksidans.

Preporuča se kod:
    - jačanja imuniteta
    - prevencije tumorskih oboljenja
    - kao dodatak u terapiji kancerogenih stanja
    - kod svih vrsta infekcija
    - prevencije od štetnih djelovanja kemikalija i zračenja (npr. kemoterapije)
    - postoperativnog oporavka

Potpuno je prirodan i bez nuspojava. Aktival Beta glukan je proizvod garantirano visoke čistoće te ne uzrokuje alergije. Beta-1,3/1,6-D-glukan je prirodan i ne uzrokuje nuspojave.

 

BETA GLUKAN: je dugolančani polisaharid koji se sastoji od međusobno povezanih molekula glukoze. Prirodno se nalazi u staničnoj stijenci pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae), mnogih jestivih gljiva i žitarica kao što su zob i ječam. O porijeklu beta glukana ovisi i struktura njegove molekule koja može biti linearna ili razgranata. Kodbeta glukana iz kvasca i gljiva molekule glukoze povezane su β-1,3-glikozidnom vezom u osnovnom lancu, a kratki pobočni lanci su povezani β-1,6-glikozidnom vezom što čini molekulu razgranatom, dok su kod beta glukana iz zobi i ječma molekule glukozeprimarno povezane linearno β-1,3 i β-1,4-glikozidnim vezama.

VITAMIN C: Najvažnija, ali i najpoznatija uloga vitamina C je da doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C potiče rad našeg imunološkog sustava  i stimulira proizvodnju i funkciju bijelih krvnih stanica, osobito neutrofila najvažnijih čimbenika u borbi protiv virusa i bakterija.

Zbog toga oslabljena imunološka funkcija i učestale prehlade i infekcije mogu ukazivati na deficit vitamina C kao i slabost i umor.

Upute za upotrebu: 1-3 kapsule dnevno.

Šifra artikla: 0100004607 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,88 / kps


Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.