Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin Hyaluron filler maska za lice 4 komada

Eucerin Hyaluron filler maska za lice 4 komada

Proizvođač: Beiersdorf

€ 27,33

Meka, sjajna, njegovana i hidratizirana koža – to je osjećaj koji na licu ostavljaju sheet maske za njegu kože. Laganije nego ikad prije, a ispunjenje visokoaktivnih sastojcima maske postaju sastavni dio u svakodnevnoj rutini njege kože. Bilo da želite u samo nekoliko minuta pretvoriti vlastitu kupaonicu u spa oazu opuštanja, odmoriti uz omiljenu knjigu ili nahraniti kožu na poslu sheet maske će pružiti trenutno osvježenje, hidrataciju i učinak protiv starenja.

 

Eucerin® sheet maska za intenzivnu hidrataciju s hijaluronskom kiselinom

Dokazano pruža trenutačnu hidrataciju, hladi kožu i smanjuje fine linija i bore za svjež, blistav i pomlađen izgled kože u samo 5 minuta.

Nova Eucerin® Hyaluron-Filler maska obogaćena je kombinacijom visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja prirodno nastaje u stanicama tijela i sastavni je dio vezivnog tkiva kože. Inovativna formula sadrži dva tipa hijaluronske kiseline kako bi učinkovito djelovala i ispunila bore "iznutra prema van": kratkolančana hijaluronska kiselina djeluje na gornje slojeve kože u kojima nastaju fine linije i bore dok nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore.

Jednokratna sheet maska izrađena je od bio-celuloze - biorazgradivog materijala potpuno prirodnog podrijetla koji nastaje tijekom fermentacije kokosovog soka. Lako se nanosi, savršeno prianja uz konture lica, pruža osjećaj ugode na koži i idealna je za osjetljivu kožu.

 

Jednostavna primjena za svjež i mladenački izgled kože u 5 minuta

 

 

Eucerin® Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidrataciju jednostavno se koristi: izvadite masku iz pakiranja, ukloniti plavi sloj s one strane koja će se nanijeti na lice, nanesite masku ravnomjerno prstima za savršeno prianjanje, uklonite preostali plavi sloj, ostavite masku neka djeluje minimalno 5 minuta, opustite se i uživajte u spa trenutku. Nježno uklonite masku, umasirajte preostali serum i uživajte u blistavom i poboljšanom izgledu kože.

Šifra artikla: 0100004674

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.