Lansinoh lanolin krema 10 ml

Lansinoh lanolin krema 10 ml

Proizvođač: LANSINOH

€ 8,82

 Lansinoh HPA® je 100% pročišćen Lanolin, bez dodanih sastojaka, antioksidansa ili drugih dodataka.

Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.
Druga korist vlažnog cijeljenja rane je u tome što trenutno ublaži bol, a to je najpotrebnije majci s bolnim bradavicama.
Za razliku od drugih krema, Lansinoh HPA® Lanolin nije potrebno odstraniti s bradavice prije dojenja. 

Lansinoh HPA® Lanolin također dobro djeluje i kod drugih kožnih poremećaja – isprobajte ga kod strija koje svrbe, pelenskog osipa, manjih porezotina, opeklina ili ozljede površnog sloja kože (oguljotina), na područjima gdje je koža suha, te kao izdašno vlažan balzam za usnice.

NAČIN UPORABE : Nanosite Lansinoh HPA® Lanolin nakon svakog dojenja ili češće, prema potrebi.Osušite bradavice čistom krpicom, ne ostavljajte ih da se osuše na zraku.Čistim rukama istisnite iz tube Lansinoh HPA® Lanolin u količini koja odgovara veličini zrna graška i omekšajte ga među prstima. Pažljivo ga nanesite na površinu cijele bradavice. Bude li potrebno, malu količinu nanesite i u sredinu jastučića za prsa.

Tubu čuvajte na sobnoj temperaturi. Što je temperatura viša, to će primjena proizvoda biti lakša.

SADRŽAJ PAKIRANJA : 10ml

Šifra artikla: 99874797 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.