Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Fitoval šampon protiv peruti intenziv 100 ml

Fitoval šampon protiv peruti intenziv 100 ml

Proizvođač: Krka

€ 6,95

Šampon se koristi pri jakoj i tvrdokornoj peruti,pri svrbežu i nadraženosti vlasišta i pri peruti koja se često vraća.Šampon sadrži tri aktivna sastojka ciklopiroksolamin,cink pirition i ekstrakt bijele vrbe.Ciklopiroksolamin djeluje protugljivično,također i protiv Malassezia gljivica;djeluje i protuupalno što je pokazano različitim mehanizmima.Cink PT-S kompleks:cink pirition i ekstrakt bijele vrbe sinergističkim djelovanjem kontroliraju rast gljivica Malassezia, također i gljivica M. globosa i M. restricta te smanjuju njihov broj.Cink pirition sprječava prekomjernu epidermalnu regeneraciju,djeluje protugljivično i podržava normalnu epidermalnu keratinizaciju i proizvodnju sebuma.Ekstrakt bijele vrbe sadrži salicin te ima keratolitičko djelovanje i djeluje protuupalno.U prvom tjednu korištenja perut je smanjena za 85%,a svrbež vlasišta za 89%.

NAČIN UPORABE:2 puta tjedno kroz 4 uzastopna tjedna; ako perut nije u potpunosti uklonjena, nastaviti 2 puta tjedno još 2 tjedna.
Kao preventivna njega u slučaju tvrdokorne peruti sklone čestim ponavljanjima,  jednom tjedno ili svaki drugi tjedan.

PAKIRANJE:100 ml

Šifra artikla: 99897086

Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.