Ekoherbalija artičoka kapi za jetru 50 ml

Ekoherbalija artičoka kapi za jetru 50 ml

Proizvođač: Ekoherbalija

€ 8,51

Biljne kapi za jetru, gušteraču i žuč
ARTIČOKA kapi poboljšavaju funkciju jetre i gušterače, te protok žuči.
Djeluju zaštitno na jetrene stanice i stimuliraju njihovu regeneraciju. Pomažu pri probavi masti i snižavanju «lošeg» kolesterola u krvi.Ekstrakti korijena maslačka i čička učinkovito pojačavaju detoksikaciju organizma, djeluju diuretički i smanjuju osjećaj nadutosti.

NAČIN UPOTREBE:
20 do 25 kapi ukapati u čašu vode ili čaja. Uzeti 2 do 4 puta dnevno.
Preporuča se ARTIČOKA kapi ukapati u odgovarajući čaj. Kod povišene razine šećera u krvi u DIJABETO čaj, a kod problema s jetrom, žuči i povišenim kolesterolom u HEPATO čaj.

ARTIČOKA:

Artičoka je dobar izvor folne kiseline te vitamina C, K i B. Od minerala obiluje bakrom, kalcijem, željezom, kalijem, magnezijem i fosforom.Artičoka sadrži antioksidanse cinarin, silimarin, kofeinsku i feruličnu kiselinu, te u manjim količinama beta karoten, lutein i zeaksantin.Mnoge studije su potvrdile da ekstrakt lišća artičoke potiče stvaranje žuči, ključne za rastvaranje masti i kolesterola, koji inače dovode do žučnih kamenaca.Cinarin iz artičoke toliko je djelotvoran da ga u nekim državama Europe koriste kao dio terapije za žučne kamence.
Ekstrakt lišća artičoke iznimno povoljno djeluje i na zdravlje jetre te pomaže na sljedeće načine:
smanjuje razinu masnoća
štiti od oštećenja i toksina
pomaže kod ciroze jetre
sprečava rak jetre
sprečava bolesti jetre uzrokovane pretjeranim uzimanjem alkohola.

 

Šifra artikla: 99890803 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 170,20 / l


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.