Femmenessence Macalife, 120 tabletax500mg

Femmenessence Macalife, 120 tabletax500mg

Proizvođač:

€ 42,09

Osnovni sastojak preparata Femmenessence MacaLife® je Maca-GO™.
Maca-GO™ nije tek još jedan proizvod na bazi biljke maca, nego jedan od najkvalitetnijih nutraceutikala na današnjem tržištu uopće. Maca-GO™ je organski proizvedena i obrađena mješavina, omjer četiri najvažnija fenotipa biljke latinskog naziva Lepidium peruvianum Chacon, posebnog specijesa biljke koju poznajemo po njezinu svakodnevnom nazivu maca. Lepidium peruvianum Chacon ima 13 različitih fenotipova i čini se da svaki od njih polučuje nešto drukčije terapeutske učinke, ovisno o spolu i dobi. NHI izabire strogo određene fenotipove korijena mace, uzgojenog u peruanskim Andama na visini od 4 300 metara. Nakon branja, korijenje mace suši se uz korištenje tradicionalnih metoda organske prerade bilja kako bi poželjna terapeutska svojstva biljke što jače došla do izražaja. Tako dobiveni materijal tada se prerađuje patentiranim organskim proizvodnim procesom u skladu s certifikatom DPP. Koliko je nama poznato, proizvodni postupak koji provodi NHI jedini je takve vrste u Peruu. To je proces koji izbjegava ekstremnu toplinu, kloriranje i druge procese koji uključuju kemikalije, odnosno proces je 100% organski. Maca-GO™ je rezultat sustavne primjene takvih načela u proizvodnji – od proizvodnje sirovine pa do industrijskog dijela procesa. Usporedimo li taj proizvod s uobičajenim prahom korijena mace, Maca-GO™ se od njega razlikuje po tome svojim vrhunskim terapeutskim svojstvima oplemenjenim čitavim nizom aktivnih sastojaka.
U usporednoj laboratorijskoj studiji preparata Maca-GO™ dokazano je ne samo da u usporedbi s najkvalitetnijim proizvodima od mace na tržištu iskazuje veću količinu aktivnih sastojaka, nego je i broj takvih sastojaka veći, i upravo to još više pridonosi njegovoj sposobnosti pozitivnih utjecaja koji Femmenessence MacaLife® ima na zdravlje.

Šifra artikla: 99993122 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 120,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,35 / tbl


Kategorije: PMS i menopauza, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.