Yasenka skinage MSM prah 20 vrećica

Yasenka skinage MSM prah 20 vrećica

Proizvođač: Yasenka

€ 23,00

Zaustavite vrijeme, zaustavite stres

  • Visoke koncentracije sastojaka u jednoj vrećici koji dokazano smanjuju broj, dubinu i duljinu bora već u 8 tjedana. sinergističko djelovanje msm-a, vitamina c i q 10. smanjuje bore, vraća koži elastičnost i energiju.
  • Pojačava učinak drugih dodataka prehrani.
  • Preporučuje se koristiti već nakon 25. godine života, posebno osobama koje su izložene stresu i užurbanoj svakodnevici koja ostavlja trag na koži.
  • MSM je skraćenica za metilsulfonilmetan – organski oblik sumpora koji nalazimo u svježem voću i povrću. Sumpor je vezan za metilnu skupinu koja omogućuje njegovu visoku bioraspoloživost i iskorištavanje u organizmu. Unatoč visokoj bioraspoloživosti i njegovoj prisutnosti u namirnicama, u organizmu se često javlja nedostatak MSM-a. Razlog je njegova nestabilna priroda i razgradnja prilikom termičke obrade, zamrzavanja i pripreme hrane, zbog čega ga je neophodno nadoknaditi dodacima prehrani.

NAČIN UPOTREBE: Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka.

SASTOJCI: Dekstroza; metilsulfonilmetan; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; regulator kiselosti: limunska kiselina; koenzim Q10; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; sladilo: steviol glikozidi.

NAPOMENE I UVJETI ČUVANJA: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu.

PAKIRANJE: 200 g (20 vrećica x 10 g)

Šifra artikla: 0100006279 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 20,00 kom

Jedinična cijena: € 1,15 / kom


Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.