Perles de Peau tekući anti-age dodatak prehrani 10X25ml

Perles de Peau tekući anti-age dodatak prehrani 10X25ml

Proizvođač: Arkopharma

€ 29,20

Perles de Peau® biseri za kožu s morskim kolagenom, anti-age: Posebna formula za ljepšu kožu, koja iznutra djeluje na znakove starenja. Savjetujemo upotrebu nakon 20. godine.

Perles de Peau® biseri za kožu su tekući dodatak prehrani u obliku ampula koji sadržava morski kolagen, hijaluronsku kiselinu, algu halugu, selen i cink, koji doprinosi održavanju normalne kože.

Morski kolagen s dokazanom učinkovitosti*: pozitivan učinak na strukturu kože nakon 9 dana.
*Studija ex vivo, provedena u 9 dana (2011)

Morski kolagen je u obliku kolagena tipa I, koji je najznačajniji za našu kožu. Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu. Djeluje kao vezivo između staničnog tkiva i održava elastičnost kože. Nakon 25. godine počinje količina kolagena u tijelu opadati, gubimo ga do 1,5% svake godine! To utječe na prve znakove starenja, pojavu bora, krhkije nokte i slabiju kosu. Kolagen u Perles de Peau® je ribljeg podijetla, te je hidroliziran, što znači, da je u obliku manjih molekula, koje se pritom lakše apsorbiraju.

Alga haluga je smeđa morska alga, koja raste uz stjenovite obale sjevernog Atlantika.

Hijaluronska kiselina je izuzetno snažna hidratantna komponenta, na sebe veže 1.000 do 10.000-puta veću količinu vode; to znači da 1g hijaluronske kiseline na sebe veže 1 litru vode! U koži ima strukturnu funkciju, pruža hidrataciju i punoću koži . Tijelo ju može samo sintetizirati, a nakon 20. godine njena produkcija počinje opadati. Od 20. do 60. godine izgubimo 75% hijaluronske kiseline!

Cink je hranjiva tvar s dugogodišnjom reputacijom u njezi kože. Cink doprinosi zdravlju kože. Djeluje kao antioksidans, ima ulogu pri zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Selen je za čovjeka esencijalan element. Selen i cink imaju ulogu zaštite stanica od oksidativnog stresa i doprinose zdravlju kose i noktiju.

Dizajnirani i proizvedeni u Francuskoj (na francuskoj rivijeri), Perles de Peau® Biseri za kožu pružaju vam visokokvalitetne proizvode.

Dodatak prehrani.
Samo za odrasle.
Prije upotrebe protresti. Popiti sadržaj 1 ampule dnevno, po mogućnosti razrijeđen u velikoj (250 ml) čaši vode ili voćnog soka.

Čuvati od dohvata male djece.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučuje se uravnotežena i zdrava prehrana i zdrav način života.
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Ne preporučuje se osobama s poremećajem funkcije štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci.
Sadrži tragove joda.
Način čuvanja
Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Čuvati izvan dohvata djece.

Šifra artikla: 0100007751 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 10,00 kom

Jedinična cijena: € 2,92 / kom


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.