Papilocare genitalni gel 30ml

Papilocare genitalni gel 30ml

Proizvođač:

€ 17,70

Indikacije

Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu ne sadrži hormone te ima svojstva vlaženja i obnove epitela na površini genitalija.

Indiciran je za vlaženje i obnovu sluznice površine genitalija kada je potrebna posebna njega, nakon određenih medicinskih/kirurških zahvata (na primjer lasersko uklanjanje  kondiloma ili bradavica na površini genitalija izazvanih HPV-om).

Svojstva

Formulacija za intenzivno vlaženje s niosomima hijaluronske kiseline i ß-glukana koji poboljšavaju funkciju kožne barijere.

Sadrži ekstrakte Azadirachta indica i Coriolus versicolor te fitosome biljke Centella asiatica koji održavaju ravnotežu, obnavljaju i imaju antioksidativna svojstva. Prebiotici i mliječna kiselina održavaju mikrobiotu intimnog područja. Aloe vera omogućuje vlaženje, epitelizaciju i obnovu površine genitalija. Na taj način površina genitalija oporavlja svoje normalne karakteristike fleksibilnosti i vlaženja, čime se pospješuje prirodni proces zacjeljivanja.

Upozorenja

Ne primjenjivati u osoba s poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka.

U određenim rijetkim slučajevima, mogući su svrbež ili nadraženost na mjestu primjene. Ako nakon primjene osjetite nelagodu, prekinite primjenu i obratite se liječniku.

U slučaju trudnoće, prije primjene, obratite se liječniku. 

Vrhovima prstiju nanijeti na površinu genitalija. Preporučuju se dvije primjene dnevno, a najmanje jednu treba primijeniti navečer, prije odlaska na spavanje.

U žena se može koristiti zajedno s Papilocare® gelom za rodnicu.
 

Šifra artikla: 0100008483 Dodaj u košaricu

Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.