ISDIN Sun Fotoprotector HydroLotion SPF50+ 200ml

ISDIN Sun Fotoprotector HydroLotion SPF50+ 200ml

Proizvođač: ISDIN

€ 26,19

Dvofazna, hidratantna zaštita od sunca koja se upija u trenu. Vrlo visoka UVB zaštita SPF 50+ te UVA zaštita.  Osim zaštite kože od sunca, losion pruža i hidratantno djelovanje zahvaljujući osvježavajućoj i brzosušećoj teksturi.  Dvostruko djelovanje, dvofazni losion na principu ulje u vodi: 

1. Zaštita: Visoka zaštita UVB/UVA SPF 50+ 

2. Detoks: detoksicifira kožu izloženu suncu zahvaljujući sastojku koji ima antioksidativno djelovanje, Chlorella maris.  

Chlorella maris je biljni organizam s najvišom koncentracijom klorofila u svijetu. Zahvaljujući visokom antioksidativnom djelovanju sprječava propadanje kolagena, elastina i laminina, te povećava ekspresiju tioredoksina u keratinocitima i fibroblastima štiteći mitohondrijsku membranu.  

Kožu čini fleksibilnijom, elastičnijom i sjajnijom. 

Dermatološki testirano.  

Primjereno i za osjetljivu kožu. 

Vodootporno.  

Formula sigurna za morske ekosustave.

Protresite 5 sekundi. Pobrinite se da se dvije faze dobro pomiješaju prije korištenja.  Nanesite u bogatom sloju na kožu, pola sata prije izlaganja suncu. Ponovno nanesite svaka dva sata te nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. 

Šifra artikla: 0100010198 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 130,95 / l


Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.