ISDIN Sun Fotoprotector transparentni sprej SPF50+ 250ml

ISDIN Sun Fotoprotector transparentni sprej SPF50+ 250ml

Proizvođač: ISDIN

€ 26,19

Proziran sprej za zaštitu od sunca. Vrlo visoka zaštita SPF 50+. S antioksidativnim djelovanjem na kožu. Poboljšana formula sa 100 % prirodnim ekstraktom đumbira, koji zahvaljujući visokom udjelu antioksidanata nudi staničnu zaštitu od oksidativnih oštećenja. Posebno dizajniran za nanošenje i na suhu i na mokru kožu. Zahvaljujući ISDIN Wetflex® tehnologiji, proizvod možete nanijeti i na mokru kožu, bez smanjenja razine SPF zaštitnog faktora i učinkovitosti te bez bijelih tragova. Lagana i prozračna formula, poput druge kože.  Primjereno za sve tipove kože kao i atopičnu kožu i osjetljivu kožu. Primjereno za korištenje na svim dijelovima tijela, uključujući teško dostupna područja.  Vodootporan. 

Nanesite proizvod u obilnom sloju na suhu ili mokru kožu s udaljenosti od najmanje 5 cm od kože, i to 30 minuta prije izlaganja suncu. Proizvod je potrebno ravnomjerno razmazati nakon nanošenja, sve dok se potpuno ne upije. Primjer: nanesite proizvod u linijama, zatim ga razmažite sve dok određeni dio tijela ne bude u potpunosti prekriven. Ponovno nanosite svaka 2 sata, bilo na mokru ili suhu kožu, ili nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. Smanjujući količinu nanesenog proizvoda, smanjuje se faktor zaštite. Bebe i djecu ne izlažite direktno suncu. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. Ne prskajte na lice.

Šifra artikla: 0100010197 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,25 l

Jedinična cijena: € 104,76 / l


Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.