L'Erbolario SUN Balsamosole sprej za kosu 125ml

L'Erbolario SUN Balsamosole sprej za kosu 125ml

Proizvođač: L'Erbolario

€ 18,23

Sada možete bezbrižno uživati i provesti lijepe sunčane dane na plaži, zaroniti u more ili bazen i zaboraviti na štetne utjecaje sunčeve svjetlosti, klora i soli na vašoj kosi. Iskusite učinke dragocjenih sastojaka koje pruža BalsamoSole: izuzetno lagan sprej formuliran kao trenutni tretman za zaštitu i efikasno rasčešljavanje zapetljanje i suhe kose. Jednostavan spoj koji pruža samo najbolje iz aktivnih sastojaka na biljnoj bazi: Ulje sjemenki lana i slatkih badema pružaju njegujuću i restrukturirajuću akciju koja ukroćuje zapetljanu kosu, dok ekstrakt sjemenki Amaranta pruža iznimnu mekoću i sjaj. Savršena ljetna kombinacija za očuvanje kose!

 

Za intenzivniji efekt obnove i zaštite, preporučamo da BalsamoSole koristite u kombinaciji sa L'Erbolario ShampoSole!

''Leave-in'' proizvod.

Nema silikona, parabena i petrolatuma

97% sastojaka prirodnog podrijetla

Preostali postotak sastojaka jamči stabilnost i privlačnost proizvoda.

Prednosti i rezultati

Smanjuje negativne učinke sunca, klora i soli

Savjet o uporabi

Raspršite sprej na suhu ili mokru kosu bez ispiranja, prije i za vrijeme izlaganja suncu. Regenerator BalsamoSole je vrlo lagana emulzija koja stvara nevidljivi zaštitni film na kosi: njegov učinak postojanosti je savršen čak u teretani ili bazenu, kao i nakon svakog šampona. Jedan proizvod, idealan za odmor, ali i za grad.

Funkcionalne tvari

Ulje slatkog badema, ulje lana, ekstrakt sjemenki amaranta, pro-vitamin B5, sredstvo za kondicioniranje krumpirovog škroba.

Šifra artikla: 0100010858 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,13 l

Jedinična cijena: € 140,23 / l


Kategorije: Njega kose na suncu, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.