NovExpert Magnezijeva vodica u spreju 150ml

NovExpert Magnezijeva vodica u spreju 150ml

Proizvođač: Novexpert

€ 9,96

ČISTA MAGNEZIJEVA SOL U VODI!

Dermatolozi dobro znaju da je magnezij neprocjenjiv kako za vašu kožu tako i za Vaš organizam. Ovaj oligoelement umirujućeg i protektivnog djelovanja sada je dostupan u obliku spreja, u vrlo visokoj koncentraciji.

Sprej je najprikladniji oblik koji omogućava iskorištenje svih prednosti magnezija: umirujuće djelovanje, hidrataciju i djelovanje protiv zagađenja. Nakon 3 godine razvoja, proizvod je stvoren. Formula je bogata visokom koncetracijom prirodnog magnezija iz Mrtvog mora u kombinaciji s izuzetno čistom vodom. Radi se o fiziološkoj izotoničnoj otopini, što znači da ima istu koncentraciju mineralnih soli kao i suze. Ovo jedinstveno svojstvo osigurava hidrataciju u savršenom fiziološkom skladu s kožom, uz rezultat umirujućeg i antioksidativnog djelovanja te zaštitu od zagađenja. 

SASTOJCI: Aqua (Water)°, Maris Sal (Sea Salt)°, Nitrogen° 

° 100% sastojaka prirodnog podrijetla.

Ekološka i organska kozmetika certificirana od ECOCERT Greenlife-a zasnovane na ECOCERT standardu dostupnom na http://cosmetiques.ecocert.com.

Popisi sastojaka korištenih u sastavu proizvoda Novexpert redovito se ažuriraju. Prije upotrebe proizvoda, pročitajte popis sastojaka na ambalaži kako biste provjerili jesu li sastojci prikladni za vašu upotrebu.

S udaljenosti od 30 cm od lica, zatvorite oči i prskajte 2 do 3 puta kako biste navlažili cijelo lice. Ostavite da djeluje 15 sekundi, a zatim osušite. Koristite nakon uklanjanja šminke i čišćenja ali i prije nanošenja šimke za lakšu aplikaciju te za osvježenje i umirivanje kože.

U vrućim uvjetima ili kad se teško budite, stavite vodicu u hladnjak i aplicirajte za trenutni odjećaj hlađenja.

Šifra artikla: 0100009330 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 66,40 / l


Kategorije: Njega lica - Osjetljiva koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.