Hauschka revitalizirajuća maska 30ml

Hauschka revitalizirajuća maska 30ml

Proizvođač: Hauschka

€ 30,51

Revitalizirajuća maska daje ravnomjeran ten. Dodatna je intenzivna njega za normalnu i nečistu kožu, kožu sa širokim porama, kožu oštećenu djelovanjem sunca i kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama. Kompozicija s ljekovitim biljkama dunjom, bjelodanom i kamilicom potiče vlastitu aktivnost kože i pomaže joj u očuvanju vlažnosti. Kvalitetna biljna ulja dobivena iz jojobe, koštica marelice i pšeničnih klica čiste kožu i poboljšavaju stanje kože. Koža je zategnuta i ujednačena. S ovim ritualom njege darovat ćete sebi i svojoj koži trenutke ugode.

Stanje kože

Za normalnu, nečistu kožu sa širokim porama, kožu oštećenu djelovanjem sunca i kožu sklonu kuperozi.

 

Revitalizirajuću masku bogato nanesite na lice (uključujući i područje oko očiju), vrat i dekolte nakon čišćenja, kremom za čišćenje ili umirujućim mlijekom za čišćenje, i toniziranja, tonikom za lice ili tonikom za lice specijal. Nakon 20 minuta skinite masku pamučnom blazinicom namočenom u toplu vodu. Preporučujemo primjenu revitalizirajuće maske jednom do dvaput tjedno.

Šifra artikla: 99997441 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Osjetljiva koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.