Biovitalis svilenkasta krema protiv strija 150ml

Biovitalis svilenkasta krema protiv strija 150ml

Proizvođač: Biovitalis

€ 16,99

Održava kožu elastičnom i sprječava nastanak strija tijekom trudnoće i dojenja

Formulacija je u potpunosti prilagođena osjetljivoj koži trudnica i dojilja.

Svilenkasta krema protiv strija namijenjena je svakodnevnoj njezi kože koja je, uslijed trudnoće i dojenja, izložena naglom rastezanju te sklona nastanku strija.

Bogata prirodnim aktivnim sastojcima, ova krema kožu održava elastičnom i hidratiziranom te sprečava nastanak nepoželjnih strija.

Formulacija je u potpunosti prilagođena osjetljivoj koži trudnica i dojilja, pružajući joj potrebnu njegu, pri čemu kožu ne ostavlja masnom niti ljepljivom. S nježnim mirisom, za najljepše trenutke maženja i povezivanja.   

KAKO OVAJ PROIZVOD DJELUJE NA STRIJE?

Uslijed naglog rastezanja kože u trudnoći i za vrijeme dojenja, nerijetko dolazi do oštećenja vezivnog tkiva što se na koži manifestira u obliku tanjih i debljih linija. Te se linije nazivaju strijama. Na početku su ružičaste boje, a s vremenom blijede. Kako bi se spriječilo oštećenje vezivnog tkiva i nastajanje strija, potrebno je kožu održavati elastičnom i hidratiziranom. Svilenkasta krema protiv strija sadrži hladno tiještena ulja i biljne macerate koji povećavaju elastičnost i tonus kože, prevenirajući nastanak strija.

 

  • Kremu mogu koristiti trudnice i dojilje.
  • Brzoupijajuća formula odgovara svim tipovima kože.
  • Lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.
  • Bez parabena.
  • Bez glutena.
  • Bez alkohola.
  • Bez sastojaka životinjskog podrijetla. Vegan friendly.
  • Proizvod nije testiran na životinjama.

100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike

0% parabena, silikona i parafinskog ulja

Nježno nanijeti na čistu i suhu kožu, na dijelove tijela sklone nastanku strija (trbuh, stražnjica, bedra, bokovi, grudi). Za svakodnevnu njegu, ujutro i navečer. Preporuča se koristiti od početka trudnoće, kao i za vrijeme dojenja.

Svilenkasta krema protiv strija može se kombinirati s Hranjivim uljem protiv strija kako bi se postigla još veća elastičnost kože. Na kožu se najprije nježno umasira ulja, a potom nanese krema.

Šifra artikla: 0100011123 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 113,27 / l


Kategorije: Celulit, strije i mršavljenje, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.