Azeol sprej za nos 20ml

Azeol sprej za nos 20ml

Proizvođač: Pileje

€ 12,65

Dekongestivni sprej.  Azéol sprej za nos je sprej za nos koji se koristi kod odraslih i djece od 6 godina za dekongestiju nosa tijekom prehlade, rinitisa i rinosinuitisa. Na bazi: Phytostandard® ekstrakta čempresa, Bifidobacterium breve LA708, ekstrakta sladića, eteričnog ulja eukaliptusa  i glicerola.

OPIS PROIZVODA:

Sprej za nos s dvostrukim djelovanjem:

  • Dekongestira nos: zahvaljujući osmotskom djelovanju, oslobađa dišne putove.
  • Štiti od infekcija: čempres štiti od napada virusa, a Bifidobacterium breve LA708 štiti od bakterijskih infekcija.

Pakiranje: 20 ml

 

SASTOJCI:

Voda, Phytostandard® tekući ekstrakt ploda čempresa (biljni glicerol, ekstrakt čempresa Cupressus sempervirens L., voda), Bifidobacterium breve LA708 (voda, Bifidobacterium breve LA708, ksantan), glicerol, manitol, ekstrakt korijena sladića (Leguminosae Glyzaglacy L.), limunska kiselina, ksantan guma, kalijev sorbat i kalij benzoat, eterično ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus L.).

Medicinski proizvod klase I s oznakom CE prema propisima.

 

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Za djecu i odrasle od 6 godina: 2 potiska  dnevno u svaku nosnicu, 2 puta dnevno.

Prije upotrebe protresite sprej, te skinite zaštitni poklopac.Glavu lagano nagnite u stranu i uvucite vrh u jednu nosnicu. Stavite palac ispod bočice, a kažiprst i srednji prst na peraje i gurnite ih prema dolje kako biste pokrenuli prskanje.Unesite 2 potiska u nosnicu.Ponovite postupak u drugoj nosnici.

Azeol sprej za nos djeci treba davati uz pomoć odrasle osobe.

Kontraindikacije: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan od sastojaka u proizvodu.

Mjere opreza: AZEOL sprej za nos može uzrokovati privremeni narančasti iscjedak iz nosa nakon primjene, uglavnom zbog ekstrakta čempresa. Ne preporučuje se trudnicama ili dojiljama i djeci mlađoj od 6 godina. Izbjegavati kontakt s očima. Čuvati od dohvata male djece.

Nuspojave:

Azeol sprej za nos može uzrokovati blagi osjećaj svrbeža u nosu, privremenog i slabog kihanja nakon prvih nekoliko primjena.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

Šifra artikla: 0100009577 Dodaj u košaricu

Kategorije: Uho, grlo i nos, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.