Eucerin SUN dječji sprej za osjetljivu kožu SPF50+ 250ml

Eucerin SUN dječji sprej za osjetljivu kožu SPF50+ 250ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

€ 34,91 € 24,44

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ posebno je formuliran za umirenje osjetljive kožu i zaštitu od opeklina i dugotrajnih oštećenja uzrokovanih suncem. Prikladan je za primjenu na koži sklonoj atopijskom dermatitisuNapredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere 1 za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.

Zaštita od sunca za djecu sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Bez parfema i ekstra otporna na vodu, formula također sadrži `Anti-Stain After Wash’* tehnologiju i dolazi u ambalaži jednostavnoj za brzu primjenu.

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu uključujući kožu s atopijskim dermatitisom.  

*Pomaže smanjiti intenzitet mrlja nakon pranja koje se javljaju zbog primjene zaštite od sunca.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koje definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži djece uključujući kožu s atopijskim dermatitisom.

Šifra artikla: 0100012941 Dodaj u košaricu

Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.