DAYLONG Cetaphil Sun Kids SPF 50+ 150 ml

DAYLONG Cetaphil Sun Kids SPF 50+ 150 ml

Proizvođač: Galderma

€ 30,23

Liposomalni losion pruža vrlo visoku zaštitu od sunca, SPF 50+ za djecu i bebe od 6 mjeseci starosti.

Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losion razvijen je za osjetljivu kožu beba i djece.

Lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag.

Fotostabilni UV filtri Daylong Cetaphil Sun Kids losiona pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica. Provitamin B5, glicerin, aloe vera i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj intenzivnu hidraciju.

Praktična bočica s dozatorom i dozirna tablica pomažu odrediti ispravnu količinu Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losiona potrebnu za pouzdanu zaštitu.

- Namijenjen djeci i bebama od šestog mjeseca starosti.

- Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama.

- Otporan na znojenje.

- Bez dodatka mirisa.

- Ne masti.

- Prikladan i kod neurodermatitisa.

Uporaba: Daylong Cetaphil Sun Kids SPF 50 losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima. Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja.

Upozorenje: Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.  Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 150 ml 

Šifra artikla: 0100012946 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 201,53 / l


Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.