Ginginox Baby gel za desni 20ml Hamapharm

Ginginox Baby gel za desni 20ml Hamapharm

Proizvođač: Hamapharm

€ 7,80

Učinkovita pomoć kod afti i bolnih desni!

Ginginox Baby gel za desni brzo ublažava bol i neugodu povezanu s nicanjem zubi te za zacjeljivanja desni kod dječjih afti i nakon ispadanja mliječnih zubi.

Ginginox Baby gel za desni je sastavom prilagođen dojenčadi i djeci.

Aktivni sastojak HY-PVP hidrogel kompleks sadrži molekule hijalurona (Hy) i polivinilpirolidona (PVP) specifičnog djelovanja:

 

  • Hidratacija i epitelizacija oštećenog tkiva – Hijaluron hidratizira oštećeno tkivo te potiče prirodnu epitelizaciiu i zarastanie
  • Ublažavanje boli – HY-PVP hidrogel kompleks stvara mehaničku barijeru prema živčanim završecima na ostečenom području, umanjuje njihovu izloženost i ublažava bol.

 

 

Ginginox Baby gel za desni je siguran proizvod, bez kontraindikacija i nuspojava, ne sadrži alkohol, niti šećer i bezopasan je ako se proguta.

Finog je okusa maline.

 

Nanesite 4 do 6 puta dnevno, nakon jela i prije spavanja. Čistim prstom nježno umasirajte tanki sloj gela na desni i u potpunosti prekrijte zahvaćeno područje. Može se koristiti onoliko često koliko je potrebno.

Šifra artikla: 0100012339 Dodaj u košaricu

Kategorije: Nicanje zubi, Za najmlađe


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.