Eucerin SUN oil control dry touch gel-krema SPF30 50ml

Eucerin SUN oil control dry touch gel-krema SPF30 50ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

€ 26,66 € 18,66

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Sadrži visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, koji pruža pouzdanu zaštitu. U skladu je sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

 

Formula također pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A igliciretinične kiseline Licochalcon A vodeći je spoj ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza inflata te je snažan antioksidativni i protuupalni sastojak koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dobivena od biljke Glycyrrhiza glabra, štiti DNK tako da pruža podršku vlastitoj zaštiti DNK i mehanizmima popravljanja oštećenja same kože.

L-karnitin kao derivat aminokiselina koji regulira lučenje sebuma i matirajući pigmenti koji upijaju lipide, kombinirani su u posebno razvijenoj tehnologiji ove formule za kontrolu masnoće. Zajedno ostavljaju trenutačan i dugotrajan mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i idealna je kao podloga za make-up.

Šifra artikla: 99862152 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 533,20 / l


Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.