Avene SUN sport fluid SPF50 100 ml

Avene SUN sport fluid SPF50  100 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 28,04

Vrlo visoka zaštita od sunca za osjetljivu kožu, namijenjen za primjenu tijekom sportskih aktivnosti, čak i onih najintenzivnijih.

  • Za lice i tijelo.
  • Sport fluid SPF 50+ sadrži jedinstvenu Sunsitive® Protection kombinaciju djelatnih sastojaka koja je rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre:

  1. Patentirani fotozaštitni kompleks koji sadrži samo 4 FOTOZAŠTITNA FILTRA za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka; dugotrajnu, stabilnu i učinkovitu zaštitu uz optimalnu toleranciju kože.
  2. JEDINSTVENI ANTIOKSIDACIJSKI KOMPLEKS (pre-tokoferil + pro-taurin) za cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa.
  3. Avène termalna izvorska voda, prepoznatljiva po svojim UMIRUJUĆIM, ANTIIRITACIJSKIM I OMEKŠAVAJUĆIM SVOJSTVIMA.

  • Sport fluid SPF 50+ idealan je za profesionalne i rekreativne sportaše zbog svoje jedinstvene teksture prilagođene njezi i zaštiti od sunca tijekom sportskih aktivnosti:

  1. - Iznimno fluidna, osvježavajuća i lagana tekstura.
  2. - Nemastan i neljepljiv.
  3. - Vrlo vodootporan.
  4. - Otporan na znoj. 

NAČIN UPOTREBE: Prije izlaganja suncu nanesite dovoljnu količinu na vrat i lice. Ponavljate kakao bi održali razinu zaštite.

PAKIRANJE: 100 ml
 

Šifra artikla: 0100005797 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 280,40 / l


Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.