Eucerin SUN anti age fluid SPF30 50ml

Eucerin SUN anti age fluid SPF30 50ml

-30%

Proizvođač: Beiersdorf

€ 26,69 € 18,68

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30 je krema za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože, a štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca umanjujući istovremeno vidljive znakove fotostarenja. Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu foto zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidraciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.

Jednako kao i širokospektarna UVA i UVB zaštita, biološka stanična zaštita proizlazi iz kombinacije antioksidanske gliceretinične kiseline, koja podržava vlastite mehanizme kože za zaštitu DNK i obnovu, te licochalcona A, moćnog antioksidansa koji štiti stanice kože od štete uzrokovane slobodnim radikalima.

Kako bi umanjila pojavu bora i finih linija te kako bi intenzivno hidratirala kožu lica, formula sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline - nisko i visoko molekularnu. Dok visoko molekularna smanjuje nastanak bora, nisko molekularna potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

Posebno stvoren za njegu lica, visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 30 ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak.

Šifra artikla: 99851217 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 533,80 / l


Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.