Intimina Laselle kegel uteg 48 g

Intimina Laselle kegel uteg 48 g

Proizvođač: LELO

€ 15,00

 KEGEL UTEG 48G Intimina Laselle utezi za Kegelove vježbe- najteži otpor.
Uteg za jačanje mišića zdjeličnog dna
Idealan za žene sa slabijim dnom zdjelice ili za početnice.

Kegelove vježbe za buduće mame

  • Trudnoća i porod imaju velik utjecaj na tijelo trudnicete je stoga vrlo važno brinuti se o zdravlju i prije trudnoće i nakon poroda.Dio oporavka od poroda, često zanemareno, je vratiti mišiće u prijašnje stanje, osobito mišiće zdjeličnog dna, a za to ne postoji drugi način nego izvođenje Kegelovih vježbi.
  • Slabost mišića dna zdjelice može dovesti do inkontinencije ili čak prolapsa zdjelice.
  • Hormoni tijekom trudnoće opuste ligamente i omoguće tijelu da se prilagodi bebi koju nosite.
  • Nakon poroda mišići dna zdjelice mogu biti oslabljeni ili oštećeni od guranja, a mišići maternice, grlića maternice i vagine mogu se rastrgati tijekom poroda.
  • U nekim slučajevima, liječnik će možda morati napraviti epiziotomiju kako bi smanjio oštećenja. Sve treba zaliječiti i te je mišiće potrebno ojačati kako bi se izbjegli dugoročni zdravstveni problemi.
  • Kegelove vježbe mogu povećati cirkulaciju krvi u tom području potaknuti zacjeljivanje te omogućuju fleksibilnost novog tkiva. 

PAKIRANJE: Kuglic 48g. Proizvod je izrađen od medicinskog silikona, vodootporan, nježan na dodir, omogućava jednostavno izvođenje vježbi, siguran je za korištenje i potpuno prilagođen potrebama svake žene individualno.
Dizajniran uz pomoć INTIMINA™ tima liječnika, koji uključuje ginekologe i stručnjake na području zdjeličnog dna, 

Šifra artikla: 0100001519 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pomagala - žensko zdravlje, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.