Natural Wealth glukozamin sulfat krema 100 ml

Natural Wealth glukozamin sulfat krema 100 ml

Proizvođač: Natural Wealth

€ 11,68

Unaprijeđena Glukozamin sulfat krema s kondroitinom, mentolom i eteričnim uljima. Za ublažavanje bolova u zglobovima te kod sportskih ozljeda. 
Natural Welath Glukozamin sulfat krema s MSMom preporuča se kod osteoartritisa, kod povreda ligamenata, sportskih povreda te bolova u zglobovima. Sadrži prirodne sastojke koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. U dodiru s kožom ugodno hladi te smanjuje bol i ukočenost zglobova. Pomaže i kod sportskih ozljeda te ublažava umor u mišićima.

Glukozamin sulfat opskrbljuje zglobove sa građevnim jedinicama potrebnim za popravak štete uzrokovane osteoartritisom ili ozljedama. Točnije, glukozamin sulfat osigurava sirovinu koju naš organizam koristi za sintezu mukopolisaharida (glikozaminoglikana) koji se nalazi u hrskavici. Glukozamin sulfat može imati ulogu i u zacijeljivanju rana. 

NAČIN PRIMJENE: Blago umasirati prema potrebi na kožu leđa, nogu ili ruku. Može se koristiti više puta dnevno

Šifra artikla: 99929138 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 116,80 / l


Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.