Aderma Exomega ulje za tuširanje 200ml

Aderma Exomega ulje za tuširanje 200ml

Proizvođač: Pierre Fabre

99,95 kn

A-Derma Exomega ulje za tuširanje higijensko je sredstvo za čišćenje atopične i vrlo suhe kože (dojenčad, djeca i odrasli). Ne sadrži sapun! Koži donosi potrebne sastojke (ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®, hidratantne i lubrikantne sastojke) koji je umiruju, uklanjaju suhoću i čine je mekom i nježnom na dodir. Ne sadrži umjetne boje i hipoalergena je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.
Djelovanje:Ekstrakt izdanka Rhealba® zobi zaslužan je za protuupalno i imunomodulirajuće djelovanje, zbog visoke koncentracije specifičnih aktivnih sastojaka – saponina i flavonoida.Saponini su prirodni imunomodulator - inhibiraju lučenje interleukina pretjerane ekspresije kod atopijskog dermatitisa te aktiviraju regulacijske T limfocite.Flavonoidi djeluju protuupalno - inhibiraju lučenje upalnih medijatora: prostaciklina i leukotriena.Druga djelatna tvar, Filaxerin®, obnavlja zaštitni hidrolipidni film kože i ublažava suhoću. Kombinacija je 2 tvari koje imaju komplementarno djelovanje:10-HDA (10-hidroksi-decenionska kiselina) potiče sintezu filagrina, proteina koji se prirodno nalazi u koži i neophodan je za normalno stvaranje korneocita (rožnatih stanica). Osim toga, 10-HDA zajedno s omega 6 masnim kiselinama smanjuje nedostatak međustaničnih lipida.Na taj način Filakserin® restrukturira i obnavlja zaštitni film kože.Sastav:Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxerin® / 10-hidroksi-decenionska kiselina i omega 6 masne kiseline/. Fiziološki Ph, bez parfema, bez parabena, bez sapuna, anionskih i amfotrenih surfaktanata.Indikacije:Atopijski dermatitis, vrlo suha koža.Kontraindikacije, nuspojave, interakcije:Nisu poznate.Primjena:Exomega ulje za tuširanje nježno umasirati na mokru kožu. Isprati i osušiti kožu bez trljanja. Osim za tuširanje, može se upotrijebiti i za kupanje.Doziranje:Jednom dnevno.Oprema:Bočica 200ml.

Šifra artikla: 99981341 Dodaj u košaricu

Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.