Češalj električni protiv ušiju robi comb

Češalj električni protiv ušiju robi comb

Proizvođač:

€ 36,35

Robi Comb PRO je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi. Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom koji djeca ne osjećaju i nije opasan uš se ubije i izvadi iz kose.

Robi Comb Pro električni češalj je za svaku obitelj pa i za zahtjevnije korisnike kao što su obitelji s više članova, različiti domovi, dječji vrtići i slične institucije.

Ističe se zbog mogućnosti jednostavnog rastavljanja i laganog čišćenja metalnog češlja te zbog činjenice da može ubiti i do nekoliko ušiju u jednom potezu!

 

Kako znamo da Robi Comb PRO stvarno radi?

Robi Comb PRORobi Comb je osmišljen 1991. i testiran na djeci od strane medicinskog osoblja Beilinson centra koji je dio Tel Aviv sveučilišta. Tom prilikom je utvrđeno da je efikasan kao i permetrin (glavni sastojak šampona na bazi pesticida) ali i da je učinkovitiji u prevenciji njihovog povrata u kosu. Testiran je i u Medicinskom centru za entomologiju u Engleskoj gdje je također utvrđena njegova efikasnost. Robi Comb je predstavljen u SAD-u 1998. godine i vrlo je dobro prihvaćen, prodaje se u većini glavnih trgovačkih lanaca. Koristile su ga medicinske službe u dječjim vrtićima širom svijeta i preporučilo ga je nekoliko službi za javno zdravstvo. Robi Comb se prodaje i koristi u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Izraelu, Japanu (u 36 zemalja širom svijeta). Stotine tisuća primjeraka se prodaje svake godine. Ipak, najvažnija je činjenica da ga roditelji širom svijeta opisuju kao "revolucionaran" i kao "neusporediv s bilo kojim drugim".

Robi Comb PRO je druga generacija i nasljednik Robi Comb češlja. Uz poboljšanu elektroniku, elegantniji dizajn i bolje ležanje u ruci, odlikuje ga vrlo jednostavno vađenje i čišćenje češlja te dva moda rada: jedan za detekciju i jedan za ubijanje i po nekoliko ušiju u jednom potezu. Uz njega dolazi i malo povečalo te četkica za čiščenje češlja. 

UPOZORENJE: Jedino je Robi Comb PRO američke tvrtke ARR Health Technologies iz Bostona ORIGINALAN proizvod. Molimo Vas da obratite pažnju na jeftine i neučinkovite kopije!

 

Zašto je Robi Comb PRO bolji i neusporediv sa bilo kojim drugim tretmanima?

 • Robi Comb PRO detektira uši
  Robi Comb PRO se može koristiti kako bi ste vrlo brzo i na neagresivan način ustanovili je li dijete donijelo uš u kosi. Robi Comb vas prilikom češljanja zvučnim signalom obvještava da li detektira uši odnosno je li dijete ili osoba zaražena. Upravo zbog toga dosta dječjih vrtića koristi električni češalj. 

 • Robi Comb PRO ubija uši brzo i lako
  Korištenje Robi Comb PRO-a je vrlo jednostavno jer s njim samo počešljate par minuta ujutro i navečer i to je to. Neusporedivo je sa korištenjem potencijalno opasnih i otrovnih šampona kod kojih je cijela procedura puno duža i za dijete mučnija i neugodna. Robi Comb PRO je način da se bezbolno i efikasno riješite zaraze ili spriječite novu. 

 • Robi Comb PRO ubija uši bez otrova (pesticida)
  Toksični šamponi su vrlo čest način ubijanja ušiju. Ti proizvodi su rađeni najčešće na bazi otrovnih insekticida. 

  Mnogi ljudi su sa pravom oprezni kod korištenja tih proizvoda zbog brige da previše ne izlože djecu pesticidima. Kod djece sa astmom ili nekim drugim problemom dišnog sustava se ne preporuča korištenje sredstava na bazi pesticida. Robi Comb PRO je po djecu zdravo rješenje!

 • Robi Comb PRO se koristi na suhoj kosi
  Zbog činjenice da se češalj koristi na suhoj kosi cijela procedura je puno jednostavnija i manje mučna. NEMA brige oko zaštite očiju ili lica, NEMA čekanja da sredstvo počne djelovati, NEMA nošenja različitih gelova u kosi, NEMA nereda i neugodnih mirisa. 

 • Robi Comb PRO se može koristiti svugdje
  Robi Comb PRO se može koristit nekoliko minuta na suhoj koži bilo gdje: u školi, u autu, na izletu, u vikendici... bilo gdje. Kompaktan je i jednostavan za nositi. 

 • Robi Comb PRO ne ostavlja miris
  Robi Comb PRO NIJE kemijski tretman i ne ostavlja nikakav miris.

 • Šamponi NE UBIJAJU uši koje su postale otporne
  Znanstvena istraživanja, kao i izvještaji iz škola i od samih roditelja, pokazuju da su neke uši postale otporne na šampone koji se trenutno koriste za njihovo ubijanje. Robi Comb PRO je sigurna alternativa. Zbog načina na koji radi uš ne može postati otprona na Robi Comb PRO.

Šifra artikla: 99908720 Dodaj u košaricu

Kategorije: Uši, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.