Curaprox baby duda 18-36 mj.2 komada

Curaprox baby duda 18-36 mj.2 komada

Proizvođač: curaprox

€ 34,51

Duda Curaprox Baby dolazi u tri boje: plavoj, rozoj i narančastoj. Pakiranje sadrži dvije dude i kutijicu za pohranu, koja se može koristiti i u sterilizatoru. Primjerena je za bebe od 18 do 36 mjeseci. 

Duda je izrađena iz silikonaNe sadrži bisfenol A (BPA), ftalate i AZO-boje.

Što znači biofunkcionalnost Curaprox Baby dude? 
Duda je oblikovana tako da ne izaziva neželjene učinke, kao što su deformacija čeljusti i problemi s disanjem kroz usta. Tako omogućuje zdrav razvoj bebinih zuba, usta i čeljusti.

1. Ravni dio dude ne radi pritisak na nepce, što omogućuje razvoj prirodnog oblika nepca. Duda sprječava razvoj otvorenog zagriza i nepravilno izrastanje zuba te podupire pravilno disanje i mirno spavanje.

2. Unutarnji luk plosnatog dijela usmjerava pritisak prilikom sisanja na čeljust, a ne na nepce te zubni luk ima primjeren zaobljeni oblik.

3. Prilagodljiv silikonski štit dude hrapave teksture pruža bebi ugodu sličnu dojenju i podupire prirodni proces žvakanja.

 

Ostale Curaprox Baby dude:

· veličina 0 za dob 0-7 mjeseci i

· veličina 1 za dob 7-18 mjeseci.

 

 

Preporučujemo uporabu s vezicom za dudu Curaprox Baby, za fiksiranje dude.

Proizvođač: Curaden AG, Švicarska

Šifra artikla: 0100002567 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dude varalice, Za najmlađe


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.