Trind keratin obnova za nokte 9ml

Trind keratin obnova za nokte 9ml

Proizvođač: Trind

€ 14,18

Primjeren za osjetljive i/ili oštećene nokte od strane npr. umjetnih noktiju ili bolesti. PREPORUKA: Koristite zajedno s TRIND Keratin zaštitom za nokte za vrlo čvrste nokte. Formula koja ne sadrži ulje omogućuje brzu prijenu vašeg laka za nokte. Sadrži hidrolizirani keratin, vitamin E i B5.

1. Učvršćuje nokat

2. Obnavlja pštećene nokte

3. Štiti i vlaži nokat

 

Nanesite tanki sloj TRIND Keratin obnove za nokte na čiste nokte. Pustite da se upije kroz 1-2 minute. Umasirajte višak proizvoda (ukoliko ima) na površinu nokta. Koristite TRIND Keratin obnovu za nokte svakodnevno kako bi ojačali i poboljšali stanje vaših noktiju. Za zaštitu vaših noktiju i poboljšani učinak, koristite ovaj proizvod zajedno s TRIND Keratin zaštitom za nokte. Ovaj tretman može se koristiti koliko dugo želite ili je potrebno, ovisno koliko je nokat oštećen ili dok se ne dobije željeni rezultat (Korak 1: Odstranite stari sloj sa TRIND Odstranjivačem laka. Korak 2: Nanesite TRIND Keratin obnovu za nokte, umasirajte u nokat i dozvolite da se osuši. Korak 3: Nanesite TRIND Keratin zaštitu za nokte na kraju). Nakon uporabe, očistite rub bočice.

Šifra artikla: 0100008033 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.